Persoane interesate

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Nivelul parapsihologic de baza.

La acest nivel au loc primele manifestari ale capacitatilor paranormale.Pornind de la acest nivel poti avea un sir nesfarsit de experiente. Am 4 exercitii mentale ... pentru cine vrea.

Culorile de baza


Aseaza'te intr-un loc in care sa nu fi deranjata.Inchizi ochii, respiri adanc de trei ori pentru a te relaxa.Vizualizeaza'te tinand in mana de cate o sfoara 7 baloane: unul rosu, oranj, galben, verde, albastru , indigo, violet.Da drumul baloanelor pe rand, si lasa`le sa se ridice incet pana ies din raza vederii mentale, in orice ordine vrei.Dupa ce le-ai dat drumu deschizi ochii. Poti repeta exercitiu de cate ori vrei.


Culorile de baza (2)


Inchizi ochii, si faci sa apara o minge rosie in partea dreapta a campului vizual mental.Faci in asa fel, incat mingea se misca, traverseaza campul tau vizual si dispara in partea stanga.Face asa si cu oranj, fiecare minge sa aiba culorile din spectru.(rosu, oranj, galben, verde, albastru , indigo, violet). Dupa, aduci mingile inapoi in ordine inversa si le faci sa se miste din stanga spre dreapta campului vizual.


Trebuie, totusi, sa atingi o relaxare profunda:

Te asezi intr-un loc linistit unde nu poti fi deranjat.Inchizi ochii si vizualizezi soarele sprijinit de crestetul capului.Vezi cifra 3 in soare.Faci ca soarele sa coboare prin corpul tau, incalzindu`l
relaxandu`l.Simti caldura si relaxarea.Cand soarele ajunge la degetele de la picioare il lasi sa dispara.Vizualizezi apoi alt soare care are cifra 2(biss de la soarele 3:) ), Apoi cu 1.
Dupa toate astea, simti o relaxare totala.Iti spui "De acum inainte tot ceea ce trebuie sa fac pentru a atinge acest nivel de relaxare caracteristic starilor paranormale este sa inchid ochii si sa numar in minte de la 3 la unu". Deschizi ochii.


Cum obti nivelul par. de baza:

Te relaxezi intr-un loc linistit. Inchizi ochii. Vizualizezi o scara in spirala cu 10 trepte ce coboara la parter.Vizualizeaza'te in picioare in capul scarilor, apoi cobori pe a9-a treapta si zici "o treapta spre un nivel parapsihologic profund", pe a8-a treapta "o treapta spre un nivel parapsihologic mai profund", si asa la fiecare treapta pana la cea mai de jos, la care iti spui "acum ma aflu la un nivel la care puterile parapsihologice sunt foarte mari si pe care`l pot folosi pentru performante deosebite in domeniul paranormalului.Pot ajunge la acest nivel oricand doresc, fie ca am ochii deschisi sau inchisi, dorindu`mi pur si simplu sa fiu aici si numarand de la 3 la 1" ..... Deschizi ochii. ^_^. In continuare, repeti exercitiu de mai sus cu ochii deschisi, cel putin o data pe saptamana, timp de la luna.

Un comentariu: